Συνεργασία για καλό σκοπό ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle

H εταιρεία στοιχήματος Pinnacle ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία όμως διαφέρει αρκετά από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει στο παρελθόν. Αντί, άλλωστε, να ανακοινώσει κάποια συνεργασία της με κάποια διοργάνωση ή με κάποια εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό SpecialEffect.

O συγκεκριμένος οργανισμός εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σκοπός του είναι να βοηθά άτομα με ειδικές ανάγκες μέσω των videogames και της τεχνολογίας, προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους.

 

Η συνεργασία της Pinnacle με την SpecialEffect

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Pinnacle, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα διαρκέσει για το υπόλοιπο του 2019. Μέσω αυτής, η εταιρεία στοιχήματος θα φροντίσει, όχι μόνο να προβάλει το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού, αλλά και να συμμετάσχει σε καμπάνιες και πρωτοβουλίες συγκέντρωσης πόρων.

Η επίσημη αρχή της συνεργασίας έχει ήδη πραγματοποιηθεί, αφού η Pinnacle “χάρισε” στην SpecialEffect τη διαφημιστική προβολή της χορηγίας του τουρνουά eSports ECS Season 7 Finals. Η στοιχηματική εταιρεία αποτελούσε τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά και οι διαφημίσεις που δικαιούνταν δόθηκαν στην SpecialEffect, χαρίζοντάς της τη μεγαλύτερη προβολή έως σήμερα.

Η παραπάνω πρωτοβουλία, βέβαια, αποτελεί μόνο την αρχή της συνεργασίας. Η Pinnacle, άλλωστε, έχει δεσμευθεί να παρέχει προσκλήσεις σε κορυφαία γεγονότα για τους εθελοντές της SpecialEffect, αλλά και να συμμετέχει σε (ή ακόμη και να διοργανώνει) πρωτοβουλίες, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Τη νέα συνεργασία, τέλος, σχολίασε η Paris Smith, CEO της Pinnacle: “Είμαστε τρομερά υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία μας με την SpecialEffect. Έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση με τον τομέα των eSports και, όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη συγκεκριμένη ευκαιρία, ανυπομονούσαμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Η SpecialEffect αποτελεί έναν από τους αφανείς ήρωες στον κόσμο των eSports και των videogames. Αξίζουν μια μεγαλύτερη πλατφόρμα, προκειμένου να επικοινωνήσουν το μήνυμά τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.