Ολυμπιακός και Stoiximan στηρίζουν το Ίδρυμα Φλόγα

Την από κοινού οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Φλόγα ανακοίνωσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan. Οι δύο φορείς στηρίζουν έμπρακτα το έργο του ιδρύματος και το ενισχύουν, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και πρακτικά.

 

Αναλυτικότερα, Ολυμπιακός και Stoiximan ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Φλόγα, όπου θα χαρίσουν αγάπη και δώρα στα παιδιά. Ήδη, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας και του Stoiximan επισκέφτηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι το Ίδρυμα Φλόγα, χάρισε δώρα στα παιδιά και ανακοίνωσε την οικονομική του ενίσχυση.

 

Το έργο του Ιδρύματος Φλόγα είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, φροντίζοντας για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών αυτών. Και η ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Stoiximan (οικονομική και ψυχολογική) θα βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το πολύτιμο έργο.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και είναι γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση καθώς στηρίζει με πολλούς και διάφορους τρόπους οργανώσεις για το καλό των παιδιών!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.