Τεράστια ποσά σε φιλανθρωπίες ξόδεψε η στοιχηματική εταιρία Bet365

Για μια ακόμη χρονιά, ο υπέρογκος μισθός της Denise Coates, CEO της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, προκάλεσε αντιδράσεις. Για μια ακόμη χρονιά, όμως, φαίνεται πως τεράστια ποσά δεν κατέληξαν μόνο στον λογαριασμό του αφεντικού της εταιρίας στοιχήματος, αλλά και σε φιλανθρωπίες.

Η CEO της Bet365, άλλωστε, έχει ιδρύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Denise Coates Foundation, το οποίο εισέπραξε και φέτος ένα τεράστιο ποσό από την στοιχηματική εταιρία.

 

Οι φιλανθρωπίες της Bet365

Αναλυτικότερα, το Denise Coates Foundation εισέπραξε φέτος 85 εκατομμύρια ευρώ από τις εταιρίες του ομίλου Bet365. Χάρη και στις φετινές συνεισφορές της στοιχηματικής εταιρίας και της CEO της, το ίδρυμα διαθέτει πλέον περιουσία ύψους 285 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή του η περιουσία το κατατάσσει ανάμεσα στα 100 πλουσιότερα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ωστόσο, βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή, αφού το πλουσιότερο ίδρυμα, το Wellcome Trust, διατηρεί περιουσία ύψους άνω των 23 δις ευρώ!

Οι τρεις μεγαλύτερες συνεισφορές στο Denise Coates Foundation, πάντως, προήλθαν από εταιρείες του ομίλου Bet365. Πρόκειται για τις Hillside (Technology) Limited, Hillside (Media Services) Limited και Hillside (Shared Services) Limited.

Τα χρήματα που συγκεντρώνει το συγκεκριμένο ίδρυμα, τέλος, χρησιμοποιούνται περισσότερο για φιλανθρωπίες τοπικού χαρακτήρα, αλλά και για τη δημιουργία υποτροφιών για νέους και νέες της αγγλικής πόλης Stoke, που αποτελεί την έδρα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365.

Όσο για τον μισθό της Denise Coates, αυτός αυξήθηκε και φέτος και άγγιξε τα 300 εκατομμύρια ευρώ, αν συνυπολογίσουμε τα πριμ παραγωγικότητας και τα έσοδα από τις μετοχές της Bet365 που έχει στη διάθεσή της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.