Νέα πρωτοβουλία υπεύθυνου παιχνιδιού στην F1 από την εταιρεία στοιχήματος Entain

Η εταιρεία στοιχήματος Entain (ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral) ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία υπεύθυνου παιχνιδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Formula 1. Συγκεκριμένα, η Entain θα λανσάρει μια σειρά μηνυμάτων υπεύθυνου παιχνιδιού στη Formula 1, σε συνεργασία με τη McLaren Racing, της οποίας είναι χορηγοί οι ιστοσελίδες PartyCasino και PartyPoker, ιδιοκτησίας επίσης της Entain.

Η νέα πρωτοβουλία βασίζεται σε μια ταινία μικρού μήκους, αλλά και σε μια σειρά μηνυμάτων υπεύθυνου στοιχηματισμού, τα οποία βασίζονται στον γενικό τίτλο “Party Responsibly”, και μέσω αυτής η Entain επιθυμεί να προωθήσει το μήνυμα ότι, όπως και οι πιλότοι της F1, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν πάντα τον έλεγχο.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Entain στη Formula 1

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Entain θα συνεργαστεί τις επόμενες ημέρες με την ομάδα McLaren Racing, προκειμένου να προωθήσει το μήνυμα “Party Responsibly”. Πρόκειται για ένα μήνυμα υπεύθυνου παιχνιδιού, το οποίο θα μεταδίδεται στο εξής στα social media της Entain και της McLaren, αλλά και στις εμφανίσεις της ομάδας και στο αμάξωμα του μονοθέσιου. Συγκεκριμένα, το μήνυμα “Party Responsibly” θα εμφανίζεται στη θέση των λογοτύπων της Entain, ως χορηγού της McLaren Racing, στα δύο επόμενα GP της Formula 1: τα Styrian και Austrian Grand Prix.

Ωστόσο, η καμπάνια θα βασιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους που έχει ετοιμάζει η Entain, σε συνεργασία με τη McLaren. Η ταινία ονομάζεται “Time To Pit” και πρωταγωνιστής είναι ο πιλότος Daniel Ricciardo. Ο πιλότος της McLaren τονίζει κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής ταινίας ότι, είτε κάποιος βρίσκεται στο τιμόνι ενός μονοθέσιου της F1 είτε παίζει σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, θα πρέπει να έχει πάντα τον έλεγχο. Η ταινία, τέλος, θα είναι διαθέσιμη στη νέα ιστοσελίδα partyresponsibly.net, στην οποία βρίσκονται και ερωτηματολόγια, αλλά και εργαλεία που προωθούν το υπεύθυνο παιχνίδι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.