Ο Χριστός Λυτρωτής σε… μπαλόνι από τη Sportsbet!

Η Sportsbet, η αυστραλιανή εταιρεία online στοιχήματος που ανήκει πλέον στην ιρλανδική Paddy Power, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματά της, ετοιμάζοντας ένα διαφημιστικό τρικ για το επερχόμενο Μουντιάλ  που ίσως ενοχλήσει κάποιους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sportsbet ετοιμάζεται να απελευθερώσει ένα τεράστιο μπαλόνι στον ουρανό της Μελβούρνης. Το συγκεκριμένο μπαλόνι θα έχει το σχήμα του Χριστού Λυτρωτή, του πασίγνωστου αγάλματος που βρίσκεται πάνω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Το συγκεκριμένο μπαλόνι, όμως, θα φορά και τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας, με το λογότυπο της Sportsbet, το οποίο ενδέχεται, όπως είναι φυσικό, να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις!

H Sportsbet είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος ,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.