Ο… χάρος της Paddy Power ενάντια στον Moyes

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power συνεχίζει τα κόλπα του μάρκετινγκ που βάζουν στόχο τον τεχνικό της Manchester United, David Moyes. Η εταιρεία του online στοιχήματος ήταν από τις πρώτες που ανακοίνωσε αποδόσεις για την αντικατάσταση του Moyes και αποφάσισε να δείξει τη σιγουριά της με έναν μάλλον μακάβριο τρόπο. Ένας άντρας, λοιπόν, κατέβηκε από τις εξέδρες των θεατών της Everton (στον αγώνα με τη Manchester United), ντυμένος χάρος και φορώντας ένα μπλουζάκι της Paddy Power, και έγνεψε με το φουσκωτό δρεπάνι του προς το μέρος του Moyes. Το μήνυμα που πέρασαν οι υπεύθυνοι; Ο χάρος ετοιμάζεται να πάρει μαζί του την καριέρα του Moyes στον πάγκο της United!

Η Paddy Power ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στις έξυπνες και πρωτότυπες διαφημιστικές κινήσεις της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.