Τα στοιχήματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα πληρώσει η ιστοσελίδας στοιχήματος BetFair

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να επικρατήσει της συμπολίτισσας Ρεάλ στον τελικό του Super Cup και έχασε το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair έχει διαφορετική άποψη. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα πληρώσουν ως νικητήρια τα στοιχήματα που προέβλεπαν πως η Ατλέτικο θα κατακτήσει το Super Cup, αφού θεωρούν ότι μια απόφαση των διαιτητών σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία του αγώνα της κόστισε τον τίτλο.

Η απόφαση της BetFair θα αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους είχαν τοποθετήσει στοιχήματα στην αγορά της Κυπελλούχου Ισπανίας και επέλεξαν την Ατλέτικο, αφού όλα τους θα θεωρηθούν νικητήρια. Παράλληλα, βέβαια, και όσοι είχαν επιλέξει την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν λάβει κανονικά τα κέρδη τους.

 

Νικητήρια τα στοιχήματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο τελικός του ισπανικού Super Cup διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο και η κανονική περίοδος έληξε με λευκή ισοπαλία. Το ίδιο συνέβη και στην παράταση, με αποτέλεσμα να επιστρατευθούν τα πέναλτι, στα οποία επικράτησε η Ρεάλ. Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης αδικήθηκε κατάφωρα, σύμφωνα με τη γνώμη της BetFair, όταν ο Βαλβέρδε έκανε τάκλιν στον Μοράτα, στο δρόμο του δεύτερου προς το γκολ. Οι διαιτητές δεν είδαν παράβαση, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η απόφαση αυτή κόστισε τον τίτλο στην Ατλέτικο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η BetFair, η οποία αποφάσισε να πληρώσει ως νικητήρια, όχι μόνο τα στοιχήματα που προέβλεψαν την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και αυτά που προέβλεπαν κατάκτηση από την Ατλέτικο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.