Διχασμένοι οι bookmakers για την πορεία της Λέστερ

Αν και ο τίτλος του… θαυματοποιού στη φάση των 16 του Champions League ανήκει αναμφισβήτητα στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, και η Λέστερ κατάφερε να κάνει το δικό της θαύμα και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης, στον δρόμο της προς τους προημιτελικούς. Η αγγλική ομάδα (με πρόσφατη απώλεια τον προπονητή της, Claudio Ranieri) διέψευσε τον τίτλο του αουτσάιντερ που της είχαν δώσει οι bookmakers και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ημιτελικούς.

Στην πορεία της, βέβαια, βρίσκεται αυτή τη φορά η Ατλέτικο Μαδρίτης, μία ομάδα που αποτελεί ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του τίτλου στην φετινή διοργάνωση. Ωστόσο, η Λέστερ απέδειξε πολλάκις ότι είναι ικανή για το θαύμα, με αποτέλεσμα κάποιοι bookmakers να έχουν διχαστεί για το ύψος των αποδόσεων που αφορούν στα σημεία για την πρόκρισή της στον τελικό, ακόμη και την κατάκτηση του τίτλου!

 

Υψηλές, αλλά διαφορετικές αποδόσεις

Βέβαια, η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει το απόλυτο φαβορί στο συγκεκριμένο ζεύγος των προημιτελικών και οι πιθανότητες της Λέστερ να προκριθεί στην επόμενη φάση είναι ελάχιστες. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν και οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σχετικά σημεία, κινούμενες σε διψήφιους αριθμούς. 

Ακόμη μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι bookmakers σε σημεία που προβλέπουν πως η Λέστερ θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης ή θα κατακτήσει το φετινό Champions League. Μία από τις μεγαλύτερες είναι η απόδοση που ανακοίνωσε η Bwin, η οποία τιμολογεί το σημείο της κατάκτησης του τροπαίου από την αγγλική ομάδα στο 51.00.

Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, από την άλλη, έχουν ανακοινώσει χαμηλότερες αποδόσεις στο ίδιο σημείο – ανάμεσα στο 30.00 και στο 40.00. Η Paddy Power, για παράδειγμα, τιμολογεί το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Λέστερ το Champions League με απόδοση 34.00, αλλά δεν αποκλείει ένα ακόμη θαύμα από την ομάδα.

 

Περισσότερες πιθανότητες για ημιτελικό ή τελικό

Στην περίπτωση της Paddy Power, για παράδειγμα, η απόδοση του να περάσει η Λέστερ τουλάχιστον στους ημιτελικούς να έχει πέσει στο 5.00! Ο Lewis Davey, εκπρόσωπος της Paddy Power, δήλωσε: “Μετά την ισοπαλία της Λέστερ και την πρόκρισή της στους προημιτελικούς, η απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου έχει πέσει σημαντικά, ενώ αυτή του να φτάσει τουλάχιστον στους ημιτελικούς βρίσκεται στο 5.00. Βέβαια, τα προγνωστικά λένε πως η ομάδα δεν έχει καμία ελπίδα να προκριθεί σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης – αλλά τα ίδια έλεγαν και την προηγούμενη σεζόν και δείτε τι συνέβη. Τι ξέρουν;”.

Παραδόξως, πάντως, πολλές ακόμη στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ελάχιστες πιθανότητες στη Λέστερ να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν αποκλείουν να βρεθεί στους ημιτελικούς ή στον τελικό. Και πολλοί bookmakers υπολογίζουν σε ένα ακόμη θαύμα της αγγλικής ομάδας, με άλλους να το αποκλείουν χωρίς συζήτηση.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.