27 ειδικά στοιχήματα για το PGA από τη William Hill

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 27 ειδικά στοιχήματα και props έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας William Hill που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο US Open του γκολφ, το PGA Championship. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε δεκάδες ειδικά στοιχήματα για τη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώνεται στις 10 Αυγούστου, και οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους.

 

Πέρα από τα συνηθισμένα στοιχήματα, λοιπόν, τα μέλη της William Hill μπορούν να επιλέξουν και άλλα, όπως το αν θα καταφέρει κάποιος από τους συμμετέχοντες να στείλει το μπαλάκι σε μια τρύπα με την πρώτη. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο ειδικό στοίχημα στην ιστοσελίδα, το οποίο συνοδεύεται, φυσικά, κι από άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η William Hill είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και live καζίνο,πόκερ και πάρα πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.