Τιμωρήθηκε η Χάντερσφιλντ για το διαφημιστικό τέχνασμα της Paddy Power

H αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου της Χάντερσφιλντ τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαιτίας ενός διαφημιστικού τεχνάσματος, που οργάνωσε σε συνεργασία με την Paddy Power. Το συγκεκριμένο τέχνασμα είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει ποδοσφαιρικούς και στοιχηματικούς παράγοντες για την υπερβολή στις αθλητικές χορηγίες και είχε ως αποτέλεσμα η φανέλα της Χάντερσφιλντ να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρη από το λογότυπο της Paddy Power.

 

Το διαφημιστικό τέχνασμα της Paddy Power

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο, η Paddy Power τάραξε για μια ακόμη φορά τα νερά της διαφημιστικής αγοράς, ανακοινώνοντας ότι επιστρέφει στις αγγλικές ποδοσφαιρικές χορηγίες. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη χορηγία της προς την ομάδα της Χάντερσφιλντ και λίγες ημέρες αργότερα, παρουσίασε τη νέα φανέλα της ομάδας, με το λογότυπο της στοιχηματικής εταιρίας να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι της. Αργότερα, όμως, η Paddy Power παραδέχθηκε ότι πρόκειται για τέχνασμα και συνέχισε να ανακοινώνει νέες χορηγίες, αρνούμενη, όμως, το δικαίωμά της να εμφανίζεται το λογότυπό της στις φανέλες της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο, η Paddy Power ήθελε να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους για τον τεράστιο αριθμό στοιχηματικών χορηγιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν το λογότυπο μιας εταιρίας στοιχημάτων στη φανέλα τους.

 

Η τιμωρία της Χάντερσφιλντ από την FA

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της FA φαίνεται ότι δε βρήκαν το τέχνασμα ούτε έξυπνο ούτε αστείο. Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, ανακοίνωσαν την τιμωρία της Χάντερσφιλντ, επειδή παραβίασε τους κανόνες, σχετικά με το πόσο χώρο μπορεί να καταλαμβάνει στη φανέλα το λογότυπο ενός χορηγού. Η ομάδα τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 55.000 ευρώ, ενώ έχει λάβει και σχετική προειδοποίηση, που σημαίνει ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, η τιμωρία θα είναι αυστηρότερη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.