Στοίχημα 1 εκατομμυρίου δολαρίων δέχθηκε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill!

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε ότι την προηγούμενη Δευτέρα δέχθηκε στην ιστοσελίδα της το μεγαλύτερο έως τώρα στοίχημα στο φετινό Super Bowl. Πρόκειται για ένα στοίχημα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, που τοποθέτησε ένας Αμερικανός παίχτης!

Ο Αμερικανός παίχτης τοποθέτησε το στοίχημά τους μέσω κινητού, στο ειδικό app της William Hill, που λειτουργεί αποκλειστικά στο Las Vegas των ΗΠΑ – εξάλλου, το στοίχημα είναι παράνομο στην υπόλοιπη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι, παρά το γεγονός ότι αυτή την εποχή τοποθετούνται τεράστια στοιχήματα στο Super Bowl 52, αυτό που τοποθέτησε ο Αμερικανός παίχτης αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει δεχθεί φέτος η William Hill.

 

Μεγάλο ρίσκο, αλλά και μεγάλα κέρδη

Συγκεκριμένα, ο ριψοκίνδυνος παίχτης από τις ΗΠΑ στοιχημάτισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε νίκη της ομάδας των Philadelphia Eagles, το φαβορί του Super Bowl 52, που αγωνίζεται απέναντι στους New England Patriots. Η απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο ήταν εκείνη τη στιγμή 1.65, το οποίο σημαίνει ότι, στην περίπτωση που κερδίσει θα αποφέρει καθαρά κέρδη 650.000 δολαρίων στον παίχτη.

 

Στον “πυρετό” του Super Bowl

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι bookmakers του Las Vegas, έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες στοιχήματα στο επερχόμενο Super Bowl και μερικά αποτελούνται από τεράστια ποσά, όπως 1 και 2 εκατομμύρια δολάρια, 700.000 και 500.000. Τα στοιχεία δείχνουν, πάντως, ότι το 58% των στοιχημάτων προβλέπει νίκη των Eagles, ενώ από την άλλη, το 51% των χρημάτων βρίσκεται σε στοιχήματα που προβλέπουν νίκη των Patriots.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.