Φρενίτιδα στοιχηματισμού φέρνει το τρίτο μωρό του πρίγκιπα William!

H ανακοίνωση για νέο διάδοχο που περιμένει το αγγλικό Παλάτι από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton χαροποίησε τη βασιλική οικογένεια, τους Άγγλους και, φυσικά, τις στοιχηματικές εταιρείες και τους παίχτες του στοιχήματος! Μόλις μία ώρα μετά την ανακοίνωση, εταιρείες στοιχηματισμού, όπως οι William Hill, Ladbrokes και Paddy Power, είχαν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις για τα επικρατέστερα και μη ονόματα του διαδόχου που δεν έχει καν γεννηθεί!

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως οι εταιρείες στοιχηματισμού ευνοήθηκαν ιδιαίτερα από τον ντόρο που είχε γίνει πριν τη γέννηση των προηγούμενων παιδιών του πριγκιπικού ζεύγους (τον τετράχρονο πλέον George και τη δίχρονη Charlotte). Επομένως, είναι απόλυτα λογικό το επόμενο παιδί (του οποίου το φύλο δε γνωρίζουμε ακόμη) να αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία στοιχηματισμού για τους παίχτες και κέρδους για τις εταιρείες στοιχημάτων.

 

Τα υποψήφια ονόματα και οι αποδόσεις τους

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι πρώτες αποδόσεις, πάντως, το ενδεχόμενο να είναι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αγόρι ή κορίτσι έχει τις ίδιες ακριβώς αποδόσεις: κοντά στο 1.90. Ωστόσο, το επικρατέστερο όνομα (και φαβορί σε κάθε εταιρεία στοιχηματισμού) είναι το Alice, με απόδοση κοντά στο 9.00. Ακολουθούν τα Elizabeth (κοντά στο 11.00) και τα James και Arthur (κοντά στο 13.00). Άλλα ονόματα, λιγότερο πιθανά, είναι τα Diana (κοντά στο 17.00), Margaret (κοντά στο 21.00) και Charles (κοντά στο 26.00). Τέλος, ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ που ανακοίνωσαν κάποιες στοιχηματικές είναι το Donald, με απόδοση άνω του 50.00.

Επιπλέον, πολλές εταιρείες στοιχηματισμού δίνουν στα μέλη τους και την επιλογή να στοιχηματίσουν στο αν η Kate Middleton θα κάνει δίδυμα, με απόδοση στο 34.00.

Το 2014 το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και για το δεύτερο παιδί του βασιλικού ζέυγους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.