Πρωταγωνιστής σε εξωφρενική στοιχηματική διαφήμιση ο Conor McGregor!

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Conor McGregor, πρωταγωνιστεί σε μια διαφήμιση online στοιχήματος, που στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως διαφορετική, και έχει ήδη προσελκύσει πολλά βλέμματα στο διαδίκτυο, με την ποιότητά της να αποτελεί αφορμή διχασμού. Η διαφήμιση ανήκει στην στοιχηματική εταιρεία Parimatch, της οποίας ο McGregor αποτελεί πρεσβευτή από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σκοπός της διαφήμισης φαίνεται να είναι το να ξεχωρίσει και, αν μη τι άλλο, αυτό το καταφέρνει με αρκετή επιτυχία. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έχουν εκφράσει και την απογοήτευσή τους για την ποιότητα των νέων δραστηριοτήτων του πρώην πρωταθλητή του UFC.

 

Η διαφήμιση της Parimatch με πρωταγωνιστή τον McGregor

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Parimatch έχει τίτλο “Fired Up To Win” και επικεντρώνεται σε ένα βίντεο εξωφρενικής αισθητικής. Ένας αφηγητής περιγράφει τη νέα φιλοσοφία της Parimatch, όσο ο McGregor βρίσκεται σε διάφορες εξωφρενικές καταστάσεις, όπως το να αντιμετωπίσει μια γάτα στο οκτάγωνο, να βρεθεί απέναντι σε μια ηλεκτρονική εκδοχή του Mike Tyson και να ντυθεί Joker! Στο βίντεο κάνουν την εμφάνισή τους και κίτρινα φλαμίνγκο, κροκόδειλοι και γορίλες με τα τατουάζ του McGregor! Όσοι δεν έχουν ιδέα για το τι προβάλλει η συγκεκριμένη διαφήμιση, τέλος, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως το τέλος, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για μια διαφήμιση στοιχήματος.

 

Διχασμένο το κοινό για τη διαφήμιση

Αν κάτι καταφέρνει με τεράστια επιτυχία η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι σίγουρα το να ξεχωρίσει. Ωστόσο, στο κανάλι της Parimatch στο Youtube, όπου η διαφήμιση έκανε το ντεμπούτο της, τα σχόλια είναι μάλλον αρνητικά. Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πόσα χρήματα έπρεπε να πάρει ο McGregor, προκειμένου να δεχθεί να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο, ενώ κάποιοι άλλοι μοιάζουν βέβαιοι ότι πρόκειται για κάποιου είδους παρωδία και όχι για κανονική στοιχηματική διαφήμιση.

Δείτε την διαφήμιση της Parimatch

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Parimatch και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Parimatch ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.