Πρόωρα κέρδη για την Τσέλσι από τη Boylesports

Η εταιρία στοιχημάτων Boylesports αποφάσισε να μην κάνει υπομονή έως τη λήξη της φετινής σεζόν της Premier League και την επίσημη ανάδειξη του νικητή και πλήρωσε πρόωρα όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα που προέβλεπαν πως το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει στα χέρια της Τσέλσι.

 

Η Τσέλσι, άλλωστε, κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της Premier League, και εξασφάλισε μια διαφορά 12 πόντων από την ομάδα της δεύτερης θέσης. Βέβαια, απομένουν περισσότερες από 10 αγωνιστικές, έως ότου ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν της Premier League, αλλά οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αποφάσισαν να πληρώσουν νωρίτερα όσους έδειξαν πίστη στην Τσέλσι.

 

Η απόφαση αυτή, βέβαια, στοίχισε ένα εξαψήφιο ποσό στην Boylesports, αλλά η προβολή που απολαμβάνει χάρη σε αυτή, καθώς και η ικανοποίηση των μελών της είναι ανεκτίμητα. Ο Liam Glynn, εκπρόσωπος της Boylesports, δήλωσε σχετικά: “Κοιτώντας το ρεαλιστικά, καμία ομάδα δε μπορεί να φτάσει την Τσέλσι, με τον τρόπο που παίζει και ισοπεδώνει τους αντιπάλους της. Μετά τη νίκη της επί της Άρσεναλ με 3-1, αποφασίσαμε να ανταμείψουμε τα πιστά μέλη μας και να πληρώσουμε τα στοιχήματα για την κατάκτηση της Premier League από την Τσέλσι, τρεις μήνες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι πολλά, αλλά όσοι τους υποστήριξαν μπορούν να εισπράξουν τώρα τα κέρδη τους. Η απόφαση αυτή μας κοστίζει ένα μεγάλο εξαψήφιο ποσό, αλλά ανταμείβουμε τα πιστά μέλη μας και τους οπαδούς της ασταμάτητης Τσέλσι”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.