Άνω-κάτω οι στοιχηματικές αποδόσεις, εξαιτίας του προτελευταίου επεισοδίου του Game Of Thrones

Το προτελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones (το οποίο βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του) έκανε άνω-κάτω τις στοιχηματικές αποδόσεις που είχαν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχημάτων, εξαιτίας μιας ανέλπιστης ανατροπής, που αλλάζει σημαντικά τη λίστα των υποψηφίων για τον Σιδηρούν Θρόνο, αλλά και για τον επικείμενο θάνατο πολλών πρωταγωνιστών.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της Daenerys, μεγάλου φαβορί για το θρόνο του Westeros, ανάγκασε τις περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων να τη μεταφέρουν από τη λίστα των φαβορί για το θρόνο σε αυτή με τους χαρακτήρες που θα βρουν άδοξο τέλος πριν την ολοκλήρωση της σειράς.

 

Νέα φαβορί για το θρόνο του Westeros

Αναλυτικότερα, η Daenerys αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί στις στοιχηματικές εταρείες για να καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο. Ωστόσο, μετά το προτελευταίο επεισόδιο, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Η Daenerys δε βρίσκεται πια ανάμεσα στα φαβορί για τον θρόνο, αλλά για θάνατο, με τη σχετική απόδοση να κυμαίνεται στο 1.25 – η χαμηλότερη στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά!

Με την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, λοιπόν, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην αγορά για το θρόνο του Westeros και πλέον φαβορί είναι ο Bran Stark, με απόδοση 2.25. Δεύτερη στη λίστα είναι η Sansa Stark, με απόδοση 3.50, και τρίτος ο Jon Snow, με απόδοση 5.00. Η πεντάδα των φαβορί κλείνει με την Arya Stark, στο 7.00, και την απάντηση “κανένας”, στο 9.00.

Αλλαγές σημειώθηκαν και στην αγορά του ποιοι από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της σειράς θα πεθάνουν πριν την ολοκλήρωσή της. Η Daenerys είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί, ενώ ακολουθούν οι Jon Snow (με απόδοση 2.25 για να πεθάνει και 1.57 για να ζήσει), ο Tyrion Lannister (με απόδοση 2.50 για να πεθάνει και 1.50 για να ζήσει) και η Arya Stark (με απόδοση 3.50 για να πεθάνει και 1.25 για να ζήσει).

Όλα τα παραπάνω θα διευθετηθούν την επόμενη Δευτέρα, όταν θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.