To μυστικό της νίκης της Αγγλίας στο Μουντιάλ από τον Stephen Hawking!

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power κατόρθωσε για μια ακόμη φορά να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στις ανορθόδοξες πρακτικές μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί. Η τελευταία της καμπάνια θέλει τον Stephen Hawking να έχει βρει τη φόρμουλα της κατάκτησης του Μουντιάλ από την Αγγλία, η οποία προέκυψε από ένα πλήθος επιστημονικών υπολογισμών - μεταξύ των οποίων και ο τρόπος για να κερδίσει πιο εύκολα κάποιο πέναλτι!

 

Η καμπάνια οργανώθηκε από το πρακτορείο δημοσίων σχέσεων Taylor Herring και τα αποτελέσματα των υπολογισμών του Hawking παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση, ενώ βρίσκονται και στις σελίδες της Paddy Power στο Facebook και το Youtube.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει για τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.