Η αλήθεια για την διαφήμιση της Paddy Power για το Μουντιάλ

Πριν μερικές ημέρες, η στοιχηματική εταιρία Paddy Power ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά αντιδράσεις, μέσω του νέου προωθητικού τρικ της για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Επρόκειτο για μια διαφήμιση, κατά την οποία ένας άνδρας πλησίασε μια πολική αρκούδα και σχεδίασε με σπρέι στη γούνα της τη σημαία της Αγγλίας και το λογότυπο της Paddy Power. Η συγκεκριμένη πρακτική, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά στο Twitter, όπου χαρακτηρίστηκε “φριχτή” και “προσβλητική”.

H Paddy Power, μάλιστα, αρνήθηκε να σχολιάσει λεπτομερώς το προωθητικό τρικ της, διαβεβαιώνοντας απλά ότι η αρκούδα δεν βλάφτηκε από το σπρέι.

 

Ειδικά εφέ και όχι πραγματική μπογιά

Μερικές ημέρες αργότερα, όμως, και αφού προκάλεσε τον ντόρο που επιθυμούσε, η Paddy Power επανήλθε στο θέμα και αποκάλυψε ότι η μπογιά στη γούνα της πολικής αρκούδας δεν ήταν πραγματική, αλλά αποτέλεσμα ειδικών εφέ. Η Paddy Power αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με την εταιρία οπτικών εφέ Framestore, προκειμένου να δημιουργήσει την εικόνα ότι κάποιος έβαψε με σπρέι τη γούνα της πολικής αρκούδας και να παραδώσει ένα αποτέλεσμα που θα ήταν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος αποκάλυψαν ότι η πολική αρκούδα δεν ήταν άγρια, αλλά εξημερωμένη – ανήκει στον Mark Dumas και ακούει στο όνομα Agee.

Τέλος, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι παράλληλα με τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια λάνσαραν και ένα πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μιας πρωτοποριακής έρευνας για τις πολικές αρκούδες της Ρωσίας και τις αντιδράσεις τους στην κλιματική αλλαγή.

 

Μια ακόμη επιτυχημένη… μπλόφα

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power κατάφερε τον στόχο της, σε έναν τομέα για τον οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστή: αυτόν της πρόκλησης. Όπως συνέβη και στην αντίστοιχη καμπάνια του Μουντιάλ της Βραζιλίας (όπου δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με κομμένα δέντρα του Αμαζονίου να σχηματίζουν την αγγλική σημαία), η Paddy Power προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις (και εξασφάλισε τεράστια δημοσιότητα) για τις πρακτικές της, μόνο και μόνο για να επιστρέψει και να ξεκαθαρίσει ότι επρόκειτο για οπτικό τρικ. Και αυτό ακριβώς κατάφερε και φέτος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.