Κέρδη 260.000 ευρώ εξασφάλισε παρολί στη BetVictor

Αν και συνήθως αποτελεί κλισέ, αυτή τη φορά είναι απόλυτα ταιριαστό: τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για έναν τυχερό παίχτη του στοιχήματος, ο οποίος εξασφάλισε κέρδη 260.000 ευρώ από ένα νικητήριο παρολί που τοποθέτησε στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Betvictor!

 

Ο τυχερός παίχτης σχημάτισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ένα παρολί 20 σημείων στο ποδόσφαιρο και συμπεριέλαβε αρκετές υψηλές αποδόσεις, με αποτέλεσμα το σύνολο της τιμής να φτάσει στο 41549.00! Στοιχηματίζοντας μόλις 5 ευρώ, λοιπόν, ο παίχτης εξασφάλισε κέρδη άνω των 200.000 ευρώ, στα οποία πρόσθεσε, μάλιστα, ακόμη περισσότερα, χάρη στην προσφορά της BetVictor που υπόσχεται εγγυημένες αποδόσεις (όταν οι ανταγωνιστές της ιστοσελίδας έχουν ανακοινώσει υψηλότερες αποδόσεις).



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.