Στοίχημα 5 εκατομμυρίων ευρώ στον Trump για τις αμερικανικές εκλογές!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας Βρετανός επιχειρηματίας τοποθέτησε το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει καταγραφεί ποτέ στον τομέα της πολιτικής, αφού αποφάσισε να υποστηρίξει τον Donald Trump και να στοιχηματίσει σε νίκη του στις αμερικανικές εκλογές. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας στοιχημάτισε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στη νίκη του νυν Προέδρου των ΗΠΑ!

Το ποσό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε ότι όλες οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν τον Trump αουτσάιντερ στην εκλογική αναμέτρηση που θα ολοκληρωθεί σε μερικές ώρες. Αν το στοίχημα κερδίσει, όμως, ο Βρετανός επιχειρηματίας θα εισπράξει κέρδη ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Το μεγαλύτερο στοίχημα στην πολιτική

Η συγκεκριμένη είδηση δημοσιεύθηκε αρχικά στην αγγλική εφημερίδα Sun, η οποία ανέφερε ότι ένας ανώνυμος Βρετανός επιχειρηματίας αποφάσισε να στοιχηματίσει σε νίκη του Trump. Το ποσό του στοιχήματος αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ και τοποθετήθηκε σε ιδιωτική VIP εταιρεία στοιχήματος, που εδρεύει στο Curacao. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, μάλιστα, πρόκειται για το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει τοποθετηθεί ποτέ στον τομέα της πολιτικής.

Το στοίχημα που τοποθέτησε ο επιχειρηματίας συνοδεύεται από αρκετό ρίσκο. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι φαβορί στην εκλογική διαδικασία είναι ο Biden, με απόδοση που κυμαίνεται στο 1.50. Αντίθετα, ο Trump αποτελεί το αουτσάιντερ, με απόδοση που κυμαίνεται στο 3.00. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι, αν το στοίχημα επαληθευθεί και κερδίσει, θα αποφέρει κέρδη ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως φαίνεται, ο εν λόγω επιχειρηματίας πιστεύει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμα και είναι διατεθειμένος να ρισκάρει αρκετά χρήματα, βασιζόμενος στην αβεβαιότητα των εκλογών.

Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, τα στοιχήματα που τοποθετούνται στις αμερικανικές εκλογές δε φαίνεται να εκπλήσσουν κανέναν. Σύμφωνα με υπολογισμούς, άλλωστε, ο τζίρος των στοιχημάτων στις αμερικανικές εκλογές αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δις ευρώ σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού η φετινή αναμέτρηση φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών.

Τέλος να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ένας παίχτης από το Ηνωμένο Βασίλειο τοποθέτησε ένα στοίχημα με αξία άνω των 500.000 ευρώ σε νίκη του Biden.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.