Σε V+O Communication και Bakers Digital η στρατηγική επικοινωνία της Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανέθεσε τον τομέα της στρατηγικής επικοινωνίας της στη χώρα μας σε δύο ελληνικές εταιρείες: στις V+O Communication και Bakers Digital. Η ανάθεση έγινε έπειτα από κλειστό spec και οι δύο εταιρείες θα αποτελούν στο εξής τους νέους συνεργάτες της Sportingbet.

 

Οι V+O Communication και Bakers Digital, λοιπόν, αναλαμβάνουν στο εξής τους εξής τομείς της Sportingbet: την εταιρική επικοινωνία, το γραφείο Τύπου και τις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας, σε offline και σε digital και social media περιβάλλον.

 

Ο εκπρόσωπος της Sportingbet, Ιωάννης Καποδίστριας, δήλωσε σχετικά: «Η V+O Communication και η Bakers Digital προσέγγισαν το ζητούμενό μας με ολιστική στρατηγική, με ιδέες φρέσκιες και πρωτότυπες, που θα ενισχύσουν τον στόχο μας για την υλοποίηση ενός δυναμικού και πολυεπίπεδου προγράμματος. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες, που η εμπειρία τους και η δυναμική τους θα συμβάλλουν στην επιτυχία της Sportingbet».

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, έχει έτος ίδρυσης το 1998 και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες του χώρου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.