Τζίρο στοιχηματισμού στα eSports 6 δις δολαρίων προβλέπουν οι ειδικοί

Τα eSports και τα τουρνουά που φέρνουν τους καλύτερους παίχτες του κόσμου αντιμέτωπους απολαμβάνουν τεράστια δημοτικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι εμφανές και σε έναν τομέα που ναι μεν ξεκίνησε δειλά πριν μερικά χρόνια, αλλά πλέον έχει γιγαντωθεί σε τεράστιο βαθμό. Ο στοιχηματισμός στα eSports, άλλωστε, αποτελεί μια βιομηχανία που, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, εξασφαλίζει τεράστια κέρδη κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μάλιστα, τα έσοδα και τα κέρδη από τα στοιχήματα στα eSports αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια και να ξεπεράσουν ακόμη και τον τζίρο των 6 δις δολαρίων! Οι προβλέψεις για την ανάπτυξη των eSports είναι μόνο θετικές και σύντομα η ενασχόληση αυτή, που άλλοι την αγνοούν και άλλοι τη σνομπάρουν, θα βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις της βιομηχανίας στοιχηματισμού.

 

Las Vegas: Η… Μέκκα των eSports

Το Las Vegas αποτελεί τον μεγαλύτερο ίσως πόλο έλξης παιχτών και θεατών των eSports. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης, καζίνο και ξενοδοχεία, διατηρούν πλέον αρένες με τεράστιες οθόνες και κερκίδες, όπου συχνά διεξάγονται τουρνουά σε eSports. Παράλληλα, προσφέρουν και υπηρεσίες στοιχηματισμού στους επισκέπτες. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε νικητές και άλλες πτυχές των τουρνουά. Και ο στοιχηματισμός αυτός αποδεικνύεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Σύμφωνα με στοιχεία, μάλιστα, κάθε χρονιά που περνά, ο τζίρος στοιχηματισμού στα eSports στο Las Vegas αυξάνεται κατά 100%.

 

Πρωτοπόρος το online στοίχημα στα eSports

Βέβαια, οι φανατικοί των eSports μπορούσαν να στοιχηματίζουν σε τουρνουά πολύ πριν το Las Vegas αποφασίσει να επενδύσει στο νέο αυτό τομέα. Εταιρείες στοιχήματος όπως η Pinnacle προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες για περισσότερο από μια δεκαετία και καλύπτουν τις ανάγκες των παιχτών στοιχήματος από όλον τον κόσμο. Και, όπως φαίνεται, η προτίμηση σε αυτού του είδους τον στοιχηματισμό είναι τεράστια!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Pinnacle έχει δηλώσει πως ο στοιχηματισμός στα eSports έχει πλέον ξεπεράσει τον στοιχηματισμό σε αθλήματα όπως το γκολφ και το ράγκμπι.

Να σας θυμίσουμε επιπλέον πως η Pinnacle βραβεύτηκε ως η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα στον τομέα των eSports.

 

Αισιόδοξο το μέλλον του στοιχηματισμού στα eSports

Από τη μία, πολλοί υποστηρίζουν ότι τα eSports έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους, ώστε να θωρακίσουν κάθε πτυχή τους, αλλά και να γίνουν καθολικά αποδεκτά ως είδος αθλήματος. Από την άλλη, όμως, η προτίμηση που τους δείχνουν πολλοί παίχτες του στοιχήματος αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν τομέα στοιχηματισμού που μπορεί να ακολουθήσει μόνο ανοδική πορεία και να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η πρόβλεψη περί τζίρου 6 δις δολαρίων δεν φαντάζει τόσο υπερβολική.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.