Απαρνείται το online στοίχημα η Bwin;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Bwin επιθυμεί να πουλήσει ένα κομμάτι ή ολόκληρο τον τομέα του online στοιχήματος (ιστοσελίδες κτλ.) που έχει στη διάθεσή της! Όπως φαίνεται, η εταιρεία του στοιχήματος αποφάσισε πως ο συγκεκριμένος τομέας επιχειρήσεων δεν είναι αρκετά επικερδής, ώστε να συνεχίσει να τον διατηρεί στο σύνολο του. Με αυτή τη λογική, οι υπεύθυνοι φαίνονται να βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του τομέα του online στοιχήματος.

 

Αν τα εν λόγω δημοσιεύματα επαληθευθούν, η Bwin θα σταματήσει πλέον να δραστηριοποιείται στον τομέα του online στοιχήματος. Άλλωστε, η εταιρεία αντιμετωπίζει αρκετά εμπόδια στις βασικές αγορές που συμπεριλαμβάνονται στην επιχειρηματική στρατηγική της, λόγω των απαγορεύσεων και των υψηλών φορολογιών που είναι σε ισχύ. Και αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε πορεία πώλησης του online τομέα.

 

Ήδη, μάλιστα, έχουν δημοσιευθεί τα ονόματα των… μνηστήρων της online επιχείρησης της Bwin. Πρώτη είναι η Amaya, η καναδική εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, η οποία έχει επιδοθεί σε μια επιθετική πολιτική εξαγορών τους τελευταίους μήνες, έχοντας αποκτήσει, μεταξύ άλλων, τις εταιρείες PokerStars και Full Tilt Poker. Παράλληλα, όμως, πραγματοποιούνται συζητήσεις και με άλλους πιθανούς αγοραστές, τους οποίους ο πρόεδρος της Bwin, Philip Yea, δεν κατονομάζει.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι και άλλα πολλά!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.