Τεράστια ανάπτυξη προβλέπεται για το στοίχημα εικονικής πραγματικότητας

Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) κάνει ακόμη τα πρώτα της βήματα και, μάλιστα, ξεκινά να δημιουργεί νέα δεδομένα και στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, μάλιστα, το στοίχημα και τα παιχνίδια μέσω εικονικής πραγματικότητας σύντομα θα αποτελέσουν ένα τεράστιο κεφάλαιο στη βιομηχανία, αφού αναμένεται να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλή!

Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει να καλυφθούν δύο σημαντικές προϋποθέσεις: να καταστεί φθηνότερη για τους χρήστες η τεχνολογία VR και να αναπτύξουν τις κατάλληλες υπηρεσίες οι στοιχηματικές εταιρίες. Και στους δύο τομείς, πάντως, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αφού η τεχνολογία εξελίσσεται και δεν αποτελεί πλέον… επιστημονική φαντασία, ενώ κάποιες εταιρίες στοιχήματος, όπως η William Hill, η 888 και στην Ελλάδα ο Stoiximan έχουν ξεκινήσει να πειραματίζονται με τις υπηρεσίες εικονικής πραγματικότητας.

 

Προβλέψεις για την κυριαρχία της εικονικής πραγματικότητας

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο από την εταιρεία Technavio. Η συγκεκριμένη έρευνα καταλήγει με μια σειρά προβλέψεων, που ναι μεν φαντάζουν απίθανες σήμερα, αλλά δε διαφέρουν και πολύ από τις αντίστοιχες προβλέψεις που γίνονταν στις αρχές της δεκαετίας για τα κινητά. Και, αν λάβουμε υπόψη μας την τεράστια εξάπλωση του mobile στοιχήματος, οι προβλέψεις της νέας έρευνας δε φαντάζουν τόσο απίθανες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, λοιπόν, η χρήση συσκευών VR στο στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου θα παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 55% έως το 2022. Η αύξηση αυτή μεταφράζεται σε τζίρο αυξημένο κατά 308 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εξάπλωση της τεχνολογίας VR, στους παίχτες, αλλά και στις εταιρίες του στοιχήματος. Και, σύμφωνα με τις προβλέψεις, η εξάπλωση αυτή βρίσκεται προ των πυλών. Και, σύμφωνα με την έρευνα, δύο είναι οι αγορές που αναμένεται να πρωτοστατήσουν στην εξάπλωση των στοιχημάτων μέσω VR. Η πρώτη είναι του Ηνωμένου Βασιλείου, μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, η οποία έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο VR και τρισδιάστατο καζίνο της, μέσω της εταιρείας SlotsMillion. Και η δεύτερη είναι η Κίνα, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά εξοπλισμού VR.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.