Επιβεβαίωση ηλικίας και στα social media της William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill προχώρησε στην ενεργοποίηση ενός φίλτρου επιβεβαίωσης ηλικίας και στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι οι υπεύθυνοι δε συνομιλούν με ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για ένα φίλτρο που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις online εταιρίες στοιχημάτων (όταν κάποιος παίχτης πραγματοποιεί εγγραφή), αλλά για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε social media.

 

Η William Hill θα ξεκινήσει να εφαρμόζει την υπηρεσία στο λογαριασμό της στο Twitter, με σκοπό να προωθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό την υπευθυνότητα και την προστασία των ανηλίκων και θα την επεκτείνει και στα υπόλοιπα social media.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.