Αποσύρεται από το αυστραλιανό πρωτάθλημα ράγκμπι η εταιρεία στοιχημάτων BetFair

Η BetFair, μία από τις εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία, ανακοίνωσε πως παύει να προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού στο αυστραλιανό πρωτάθλημα ράγκμπι. Η εταιρεία, όπως και άλλες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στη χώρα, βρίσκονται σε διαμάχη με τη διοργανώτρια Αρχή, την NRL, εξαιτίας των μεγάλων συνδρομών που απαιτεί.

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας (αλλά και του ανταλλακτηρίου) της BetFair, λοιπόν, δεν έχουν πια καμία επιλογή στοιχηματισμού στα κορυφαία γεγονότα της διοργάνωσης, τουλάχιστον μέχρι οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε κάποιου είδους συμφωνία.

 

H διαμάχη της BetFair με την NRL

Η BetFair, μα και άλλες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία, βρίσκονται σε μια πολύμηνη διαμάχη με την NRL, εξαιτίας των αυξημένων χρεώσεων που ανακοίνωσε, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τα γεγονότα της προς στοιχηματισμό. Οι αυξημένες χρεώσεις, μάλιστα, είναι ακόμη μεγαλύτερες στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της διοργάνωσης, ακολουθώντας το μοντέλο των ιπποδρομιών (σύμφωνα με το οποίο, οι στοιχηματικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κορυφαίες ιπποδρομίες).

Η συγκεκριμένη διαμάχη κρατά αρκετούς μήνες, αλλά είχε βρεθεί μια προσωρινή λύση. Πλέον, όμως, οι υπεύθυνοι της NRL επιμένουν στις υψηλές χρεώσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, στις 12 Μαρτίου. Ωστόσο, πολλές εταιρείες στοιχήματος έχουν αντιδράσει και η BetFair είναι η πρώτη που αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει οποιοδήποτε στοίχημα στο πρωτάθλημα, έως ότου επιτευχθεί μια ικανοποιητική συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τέλος, οι εταιρείες στοιχήματος που δεν έχουν υπογράψει ακόμη την ισχύουσα συμφωνία με την NRL είναι αρκετές. Ωστόσο, όλες (με μόνη εξαίρεση την BetFair) συνεχίζουν να προσφέρουν μακροχρόνια και άλλα στοιχήματα στους αγώνες του πρωταθλήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.