Νέα έρευνα για τις προτιμήσεις των Γερμανών παιχτών του online στοιχήματος

Η γερμανική ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων MySportwetten.de πραγματοποίησε μια νέα έρευνα, προκειμένου να μάθει τις προτιμήσεις των Γερμανών παιχτών, όσον αφορά στις ιστοσελίδες που επιλέγουν, τα παιχνίδια που προτιμούν και τις υπηρεσίες που τους εξυπηρετούν περισσότερο στον τομέα του online στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας βρήκαν αφορμή στην ανάκαμψη της γερμανικής αγοράς online στοιχήματος, μετά το lockdown που επέβαλε η πανδημία, και ανακοίνωσαν τα αποτελέσματά της.

Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη μέσω του Facebook, ανάμεσα στα 11.000 μέλη που ακολουθούν τη σελίδα της MySportwetten.de.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, οι Γερμανοί παίχτες επιλέγουν στοιχηματική ιστοσελίδα κατά κύριο λόγο σύμφωνα με την ποικιλία στοιχηματικών επιλογών που προσφέρουν. Αντίστοιχα, στη δεύτερη θέση των προτιμήσεών τους βρίσκεται η καλή λειτουργία του cash out, ενώ στην τρίτη οι ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Οι παραπάνω απαντήσεις ήταν οι δημοφιλέστερες στον τομέα επιλογής μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας, αλλά όχι οι μόνες. Οι Γερμανοί παίχτες φαίνεται να δίνουν μεγάλη σημασία και στην αξιοπιστία της ιστοσελίδας, στη σχεδίαση του mobile app, αλλά και στην απουσία φόρων για τα κέρδη τους (κάθε παίχτης πληρώνει φόρο 5% επί των κερδών κάθε στοιχήματος, αλλά κάποιες ιστοσελίδες καλύπτουν αυτό το φόρο μέσω πριμ).

Δίπλα στην ερώτηση για τις πτυχές και τις υπηρεσίες του online στοιχήματος που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Γερμανούς παίχτες βρισκόταν και μία για όλα εκείνα που τους ενδιαφέρουν λιγότερο. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν τα παιχνίδια του online καζίνο, τα οποία δε φαίνεται να συγκινούν τους Γερμανούς. Ακολούθησαν το live streaming, αλλά και η μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.