ΗΠΑ: Νέους θεατές θα φέρει το στοίχημα, σύμφωνα με νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η νομιμοποίηση του στοιχήματος σε ορισμένες Πολιτείες δε θα φέρει μόνο αυξημένα έσοδα στις διοργανώτριες Αρχές, αλλά και αύξηση των τηλεθεατών, κάθε φορά που μεταδίδεται ζωντανά κάποιος αγώνας.

Στην ίδια έρευνα αποκαλύπτονται και κάποιες από τις προτιμήσεις των κατοίκων του New New Jersey (μία από τις Πολιτείες που έχουν ήδη νομιμοποιήσει το στοίχημα), όσον αφορά στο στοίχημα.

 

Τα ευρήματα της νέας έρευνας

Το σημαντικότερο στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποίησε ένα από τα Πανεπιστήμια του New Jersey είναι αυτό που αφορά στην αύξηση τηλεθέασης των αθλητικών γεγονότων που καλύπτονται στοιχηματικά. Συγκεκριμένα, η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 70% των κατοίκων του New Jersey είναι πιθανότερο να παρακολουθήσει ζωντανά κάποιον αγώνα, αν έχει στοιχηματίσει σε αυτόν. Στην περίπτωση των ερωτηθέντων ηλικίας 18-29, μάλιστα, το ποσοστό αυξάνεται στο 88%.

Στην ίδια έρευνα φαίνεται και η προτίμηση των παιχτών για το mobile στοίχημα. Συγκεκριμένα, το 40% των παιχτών προτιμά να στοιχηματίσει μέσω κινητού, παρά σε κάποιο καζίνο ή σε άλλη επίγεια εγκατάσταση.

Tρία ακόμη χρήσιμα συμπεράσματα έχουν να κάνουν με την απόφαση νομιμοποίησης του στοιχήματος. Σε σχετικές ερωτήσεις, το 65% υποστήριξε ότι κάθε Πολιτεία θα έπρεπε να αποφασίζει μόνη της για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος (με μόλις το 26% να προτιμά ομοσπονδιακό νόμο), το 61% υποστήριξε ότι το νόμιμο στοίχημα στη χώρα μπορεί να προκαλέσει αύξηση της χειραγώγησης αγώνων και το 43% ότι το νόμιμο στοίχημα μπορεί να προκαλέσει αύξηση των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο.

Τέλος, το 52% δήλωσε πως δεν είναι σίγουρο για το αν το στοίχημα είναι νόμιμο στην Πολιτεία τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.