Κλείνει το Sportster - Bet And Win

H στοιχηματική εταιρία Βwin ανακοίνωσε πως το app του social στοιχήματος με τον τίτλο Sportster - Bet And Win θα κλείσει στις 30 Ιανουαρίου. Πρόκειται για το app που ήταν εδώ και έναν χρόνο διαθέσιμο στους χρήστες του Facebook και επέτρεπε το social στοίχημα με εικονικά χρήματα.

 

Το συγκεκριμένο app σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Nordeus και λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2014. Ωστόσο, οι επιδόσεις του ήταν κακές, με αποτέλεσμα να φέρει όχι κέρδη, όπως αναμενόταν, αλλά ζημίες στη Bwin - όπως, άλλωστε, και ολόκληρο το τμήμα social στοιχήματος της bwin.party. Αποτέλεσμα αυτών των επιδόσεων είναι η Bwin να ανακοινώνει το κλείσιμο του app και να αναζητά αγοραστή για το social τμήμα της.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες με μεγάλο αριθμό αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.