Συνεχίζεται το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών της εταιρείας στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet, είχε ξεκινήσει πριν μερικές εβδομάδες ένα νέο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών, προκειμένου να ενισχύσει με μετρητά τα πορτοφόλια των μετόχων της. Το εν λόγω πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάρτιο και η Kindred θα συνεχίσει να αγοράζει τις μετοχές της έως τα τέλη του Απριλίου.

Πριν μερικές ημέρες, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν επιπλέον 138.000 μετοχές, οι οποίες τους φέρνουν πιο κοντά στον στόχο της αγοράς έως και 2 εκατομμυρίων μετοχών έως το τέλος του προγράμματος. Σύμφωνα με την Kindred, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα σχέδιά της.

 

Τα σχέδια της Kindred για την επαναγορά ιδίων μετοχών

Το πρόγραμμα επαναγοράς της Kindred ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου. Στόχος των υπευθύνων είναι να αγοράσουν συνολικά έως και 2 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας από μετόχους κάθε κατηγορίας. Το σύνολο της αξίας της συγκεκριμένης επένδυσης υπολογίζεται στα 18,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ήδη, μάλιστα, η Kindred έχει φτάσει σχεδόν στα μισά, αφού από την 1η Μαρτίου έως σήμερα έχει αποκτήσει συνολικά 842.000 μετοχές. Η πιο πρόσφατη επαναγορά πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες και αφορούσε σε 138.000 μετοχές. Οι μετοχές που θα αποκτήσει η Kindred έως το τέλος του προγράμματος, τέλος, θα ακυρωθούν, σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση των μετόχων της εταιρείας, τον Μάιο του 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.