Τέλος στις υπηρεσίες τηλεφωνικού στοιχήματος της στοιχηματικής εταιρείας Bet365

H στοιχηματική εταιρεία Bet365 ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός από τα παλιότερα τμήματά της, εξαιτίας της σχεδόν μηδενικής ζήτησης. Πρόκειται για το τμήμα του τηλεφωνικού στοιχήματος, το οποίο λειτουργούσε σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά πλέον δε μπορεί να δικαιολογήσει καν τους μισθούς των υπαλλήλων που απασχολεί.

Η υπηρεσία του τηλεφωνικού στοιχήματος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, αλλά η τεχνολογία την έχει ξεπεράσει, με αποτέλεσμα ελάχιστοι παίχτες να την προτιμούν πια. Έως πρόσφατα, η Bet365 ήταν μία από τις ελάχιστες κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες που την προσέφεραν (μαζί με τη Ladbrokes και την Coral, που ακόμη προσφέρουν τηλεφωνικά στοιχήματα), αλλά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την τερματίσουν.

 

Τέλος εποχής για το τηλεφωνικό στοίχημα της Bet365

Η Bet365 ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες της στον τομέα του τηλεφωνικού στοιχήματος παύουν να προσφέρονται και καλεί τους ελάχιστους παίχτες που προτιμούσαν τον συγκεκριμένο τρόπο στοιχηματισμού να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους, είτε σε κάποιο επίγειο πρακτορείο είτε online. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bet365.

Η απόφαση της Bet365 για τον τερματισμό των υπηρεσιών τηλεφωνικού στοιχήματος οφείλεται αποκλειστικά στη χαμηλή ζήτηση για την υπηρεσία. Οι τεχνικές απαιτήσεις του τηλεφωνικού στοιχήματος απαιτούσαν την απασχόληση αρκετών υπαλλήλων, οι οποίοι πληρώνονταν κανονικά, παρόλο που τα έσοδα από τον συγκεκριμένο τομέα ήταν σχεδόν μηδενικά. Για αυτό το λόγο, η Bet365 μετέφερε όλους τους υπαλλήλους της σε διαφορετικά τμήματα και σταμάτησε πλέον να προσφέρει τηλεφωνικό στοίχημα, το οποίο ήταν διαθέσιμο από το 2020, όταν η εταιρεία επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς της αγοράς.

Πλέον, λοιπόν, η Bet365 προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού μόνο στα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος και στην στοιχηματική της ιστοσελίδα, η οποία είναι διαθέσιμη για υπολογιστή και κινητό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.