Εγκαταλείπει το Twitter το αφεντικό της William Hill

Ο CEO της εταιρίας στοιχημάτων William Hill, Ralph Topping, έκλεισε το λογαριασμό του στο Twitter, μετά από μια έντονη online συζήτηση που είχε πριν 10 ημέρες, για το θέμα των μηχανημάτων στοιχήματος σταθερών αποδόσεων. Η συζήτηση μεταξύ του Topping, του επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, Andrew Lyman, και μελών της καμπάνιας Campaign for Fairer Gambling κατέληξε σε καυγά, με αποτέλεσμα ο CEO της William Hill να αποκηρύξει το Τwitter.

 

Τα μηχανήματα στοιχήματος σταθερών αποδόσεων, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε υποκαταστήματα στις στοιχηματικές εταιρίες στη Βρετανία, έχουν αποτελέσει μήλο της έριδος για πολλούς, ειδικά μετά από υπερβολικές αντιδράσεις του Τύπου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.