Ο εκατομμυριοστός παίχτης του Cash Out της Betfair

Πλουσιότερος κατά 5.000 λίρες έγινε ένας παίχτης του στοιχήματος, όταν η εταιρία στοιχημάτων Betfair τον ενημέρωσε πως ήταν ο εκατομμυριοστός παίχτης που χρησιμοποίησε την υπηρεσία cash out! O Jason Parmar στοιχημάτισε πέντε λίρες στην τριάδα Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λάισεστερ και αποφάσισε να εισπράξει πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία cash out και κερδίζοντας μόλις 5,16 λίρες.

 

Μερικά λεπτά αργότερα, όμως, οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά πως ήταν το εκατομμυριοστό μέλος της Betfair που χρησιμοποίησε την υπηρεσία cash out στο στοίχημα (η οποία επιτρέπει την εξασφάλιση μειωμένων κερδών πριν τη λήξη του αγώνα) και πως κέρδισε 5.000 λίρες!

 

Η Betfair κατάγεται από την Μεγάλη Βρετανία και είναι μία από τις διασημότερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.