Οι τάσεις στοιχηματισμού στη νέα έρευνα της Oddschecker

H Oddschecker, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σύγκρισης αποδόσεων και στοιχηματικών εταιρειών πραγματοποίησε μια έρευνα, σχετικά με τις στοιχηματικές συνήθειες των Άγγλων παιχτών και τις τάσεις που κυριαρχούν στο online στοίχημα. Η συγκεκριμένη έρευνα βασίστηκε κατά κύριο λόγο στα στοιχήματα που τοποθέτησαν οι Άγγλοι παίχτες στους αγώνες της Premier League, κατά τη σεζόν 2017-2018.

Από τη συγκεκριμένη έρευνα προέκυψαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, με σημαντικότερο αυτό που θέλει τα live στοιχήματα (μια τάση που αποδεικνυόταν εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια) να μειώνονται. Τα συγκεκριμένα συμπεράσματα, μάλιστα, θα αποδειχθούν χρήσιμα και στο άμεσο μέλλον, καθώς ήδη βρισκόμαστε σε περίοδο Μουντιάλ.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Oddschecker

Αναλυτικότερα, ένα από τα σημαντικότερα συμπεράσματα της νέας έρευνας είναι ότι ο αριθμός των live στοιχημάτων, συγκριτικά με την περσινή σεζόν, έχει μειωθεί. Εξαίρεση σε αυτή την τάση, όμως, αποτέλεσαν αγώνες της Premier League που μεταδίδονταν ζωντανά στην τηλεόραση. Οι συγκεκριμένοι παρουσίασαν αύξηση των στοιχημάτων (σχεδόν τα διπλάσια), πριν την έναρξή τους, αλλά και κατά τη διάρκειά τους.

Επιπλέον, η έρευνα της Oddschecker αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα των αγώνων των τελευταίων αγωνιστικών της Premier League ήταν τα πιο φιλικά για τους bookmakers από το τέταρτο τρίμηνο του 2015. Αυτό σημαίνει λιγότερα κέρδη για τους παίχτες, κάτι που ενδεχομένως επηρεάσει τις συνήθειες τους στο Μουντιάλ.

 

Προβλέψεις για το Μουντιάλ

Βασιζόμενη στα αποτελέσματα της έρευνάς της, πάντως, η Oddschecker προβλέπει ότι το επερχόμενο Μουντιάλ θα αποτελέσει το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός στην Ιστορία! Επιπλέον, μια εξέταση των υπηρεσιών και των προσφορών που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρείες αποκαλύπτει ότι οι κορυφαίες σε αυτό το Μουντιάλ θα είναι οι Bet365, Paddy Power και BetVictor.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.