Συγκρατημένη ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος προβλέπει νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα παγκόσμιας εμβέλειας, που διεξήχθη από την Data Bridge, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της αγοράς στοιχήματος τα επόμενα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα (όπως η εξάπλωση της πανδημίας και τα lockdown που προκαλεί), αλλά και την ανάπτυξη των τεχνολογιών που θα σημειωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη σε παγκόσμια κλίματα και περιλαμβάνει αγορές-κλειδιά από την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Αφρική.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, υπάρχει αισιοδοξία για την ανάπτυξη της αγοράς στοιχήματος τα επόμενα χρόνια. Η ανάπτυξη που προβλέπεται, όμως, είναι συγκρατημένη, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις που σχετίζονται με την πανδημία.

 

Οι προβλέψεις της νέας έρευνας

Σύμφωνα με την έρευνα της Data Bridge, η αγορά στοιχήματος έχει ακόμα να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, τα οποία προκάλεσε η πανδημία. Ωστόσο, πολύ σύντομα οι αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο θα ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς ανάπτυξης. Οι προβλέψεις, μάλιστα, κάνουν λόγο για ανάπτυξη της τάξης του 9,99% έως το 2027.

Ένας σημαντικός παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος έχει να κάνει με την απελευθέρωση νέων αγορών στοιχήματος, όπως η αμερικανική (ήδη οι μισές Πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν νόμιμο στοίχημα και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια), η ολλανδική και η γερμανική. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ανάπτυξη της τεχνολογίας τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την έρευνα, άλλωστε, τα προβλήματα των lockdown είχαν ως αποτέλεσμα την κυριαρχία του online και του mobile στοιχήματος επί του επίγειου. Ειδικά στον τομέα του mobile στοιχήματος, πολύ σύντομα οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν νέες τεχνολογίες, όπως τα δίκτυα 5G, τα οποία θα διευκολύνουν τον στοιχηματισμό και την παρακολούθηση αγώνων από το κινητό. Και οι νέες δυνατότητες αναμένεται να φέρουν το mobile στοίχημα στην κορυφή των προτιμήσεων των παιχτών σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.