Εγκρίνουν οι μέτοχοι τη μετονομασία της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Πριν μερικές εβδομάδες, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power BetFair ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αλλάξουν το όνομα της εταιρίας σε Flutter Entertainments. Η συγκεκριμένη απόφαση βγάζει νόημα, δεδομένου ότι η εταιρία έχει αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, απαιτούνταν και η σύμφωνη γνώμη των μετόχων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Σε πρόσφατη συνάντηση, οι μέτοχοι ψήφισαν υπέρ της μετονομασίας της στοιχηματικής εταιρίας, με αποτέλεσμα σύντομα να πραγματοποιηθεί η αλλαγή ονόματος, από Paddy Power BetFair σε Flutter Entertainment.

 

Ανοιχτός ο δρόμος για τη μετονομασία της Paddy Power BetFair

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ της Paddy Power BetFair, το 99,8% των μετόχων της εταιρίας ψήφισε υπέρ της αλλαγής του ονόματος. Όπως φαίνεται, η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων πείστηκε από τα επιχειρήματα των υπευθύνων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Paddy Power BetFair έχει προχωρήσει σε τόσες εξαγορές και συγχωνεύσεις, που πλέον αποτελεί πολλά περισσότερα από την εταιρία που αποτελούσε πριν μερικά χρόνια. Θυμίζουμε, μεταξύ άλλων, ότι τους τελευταίους μήνες η Paddy Power BetFair εξαγόρασε τη γεωργιανή εταιρία στοιχημάτων Adjarabet, ενώ λίγους μήνες πριν είχε εξαγοράσει και την αμερικανική FanDuel, η οποία της άνοιξε το δρόμο για νόμιμη δραστηριοποίηση στις ΗΠΑ.

Οι παραπάνω κινήσεις, όμως, αποτελούν μόνο την αρχή, σύμφωνα με τα στελέχη της στοιχηματικής εταιρίας. Οι υπεύθυνοι εξετάζουν συνεχώς ευκαιρίες ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο και η εταιρία θα φτάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Το νέο όνομα, λοιπόν, θα δώσει ένα νέο αέρα στην Paddy Power BetFair, όσο θα αναπτύσσεται και θα εξελίσσει τις δραστηριότητές της ανά την υφήλιο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.