Σε μόνιμη επιφυλακή οι τεχνικοί της Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair έχει θέσει το σύνολο της τεχνικής ομάδας (ΙΤ) που απασχολεί σε μόνιμη επιφυλακή, προκειμένου κάθε πρόβλημα τεχνικής φύσης να διορθώνεται άμεσα, όσο οι τεχνικοί εργάζονται σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που θα προσφέρονται στις στοιχηματικές εταιρίες.

 

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι αυτή τη στιγμή, το τμήμα ΙΤ της Paddy Power BetFair αποτελείται από δύο ομάδες (οι οποίες συγχωνεύθηκαν, όπως οι δύο εταιρείες), με το ρόλο της καθεμίας να παραμένει μεν διακριτός, αλλά με παρόμοια καθήκοντα. Οι υπεύθυνοι, λοιπόν, αποφάσισαν να εκπαιδεύσουν εκ νέου κάθε μέλος σε κάθε διαφορετικό τομέα τεχνικής υποστήριξης, ώστε το τμήμα ΙΤ να βρίσκεται συνεχώς στελεχωμένο από άτομα που γνωρίζουν κάθε απαραίτητη πληροφορία και τα οποία βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις του Stephen Lowe, διευθυντή του τομέα τεχνολογίας της Paddy Power BetFair, κάθε νέα υπηρεσία ή κάθε νέος κώδικας θα αναπτύσσεται από τη μία ομάδα ΙΤ και θα δοκιμάζεται ταυτόχρονα από την άλλη, προκειμένου να ολοκληρώνεται πιο γρήγορα και χωρίς τον κίνδυνο τεχνικών προβλημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.