Τη Manchester United ήθελε το αφεντικό της BetFred

Ο Fred Done, ιδιοκτήτης της εταιρείας online στοιχήματος BetFred και δηλωμένος οπαδός της Manchester United, ξεσπάθωσε εναντίων των Αμερικανών ιδιοκτητών της αγαπημένης του ομάδας, δηλώνοντας πως μετάνιωσε που δεν αγόρασε ο ίδιος τη United, πριν πέσει στα χέρια τους!

 

Ο Done υπολογίζει πως ένας υποψήφιος αγοραστής θα χρειαζόταν 2 εκατομμύρια λίρες για να πάρει την ομάδα από τα χέρια των σημερινών ιδιοκτητών και εύχεται να βρεθεί ένας Άραβας σεΐχης ή Ρώσος πολυεκατομμυριούχος, όπως συνέβη στην περίπτωση της Manchester City. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας τον πλησίασαν το 2010, προκειμένου να την ενισχύσει οικονομικά, και πλέον έχει μετανιώσει το γεγονός ότι δεν την αγόρασε ο ίδιος.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.