Μειώνονται οι αποδόσεις δημοψηφίσματος για την Ένωση Ιρλανδίας και Β. Ιρλανδίας

Οι πιο πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία έχουν επηρεάσει και τον τομέα του στοιχήματος, αφού οι ιστοσελίδες στοιχημάτων που προσφέρουν αποδόσεις στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος για την ένωση της Β. Ιρλανδίας με την Ιρλανδία έχουν αλλάξει δραματικά τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικότερα, οι διαφωνίες που εντοπίζονται στον τομέα των εμπορικών συμφωνιών ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν κάνει τις στοιχηματικές να πιστεύουν ότι ένα δημοψήφισμα που θα φέρει την ένωση των δύο τμημάτων της Ιρλανδίας είναι πιο πιθανό. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αλλαγές στις αποδόσεις που συνοδεύουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Αναπροσαρμόζουν τις αποδόσεις τους οι στοιχηματικές ιστοσελίδες

Τα προβλήματα που φέρνει το Brexit στις σχέσεις ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζονται και το επίκεντρο βρίσκεται στις εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στην Ιρλανδία (που αποτελεί μέλος της Ε.Ε.) και τη Βόρεια Ιρλανδία (που αποτελεί μέλος του Ηνωμένου Βασιλείου). Σύμφωνα με την ισχύουσα συμφωνία, οι εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στα δύο τμήματα της Ιρλανδίας ορίζονται από το δίκαιο που ισχύει για τις σχέσεις ανάμεσα σε μία χώρα της Ένωσης και μία τρίτη χώρα. Ωστόσο, όταν η Βόρεια Ιρλανδία είχε προσαρτηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, η σχετική συμφωνία προέβλεπε ελαστικότερες σχέσεις.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, λοιπόν, ζητά μια νέα συμφωνία από την Ε.Ε., η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να ακυρώσει την προηγούμενη. Για αυτό το λόγο, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες προβλέπουν πολιτικές ανακατατάξεις, οι οποίες μπορούν να φέρουν ακόμα και ένωση της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν πολιτικά στοιχήματα, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα δημοψήφισμα για την ένωση των δύο τμημάτων έως το 2024 συνοδεύεται από απόδοση που δεν ξεπερνά το 3.00. Η εν λόγω απόδοση βρισκόταν πριν μερικές ημέρες στο 7.00, ενώ τον Ιανουάριο, όταν οι συμφωνίες του Brexit τέθηκαν για πρώτη φορά σε ισχύ, ξεπερνούσε το 11.00!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.