Αναζωπύρωση των στοιχημάτων για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Για μια ακόμη φορά, ο Πολ Πογκμπά πρωταγωνιστεί σε μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που τον θέλουν να αλλάζει ομάδα. Πρόσφατα, ο μάνατζερ του παίχτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι ο Πογκμπά δεν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του και πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή με την πρώτη ευκαιρία. Όπως είναι φυσικό, αυτές οι δηλώσεις αναζωπύρωσαν τις προβλέψεις για την επόμενη ομάδα του και το ίδιο συνέβη και με τα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες.

Θυμίζουμε ότι ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως τον Ιούνιο του 2022, αλλά οι δηλώσεις αυτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αλλάξει νωρίτερα ομάδες. Και, όπως είναι φυσικό, αυτό το ενδεχόμενο αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την αύξηση των στοιχημάτων που αφορούν στην μεταγραφή του.

 

Τα στοιχήματα για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά

Ήδη, άλλωστε, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν νέα στοιχήματα για τη μεταγραφή του Πογκμπά, αλλά και να αλλάζουν τις προηγούμενες αποδόσεις τους. Το θέμα πλέον δεν είναι αν θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή του Πογκμπά, αλλά σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Και οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν καταληκτική ημερομηνία μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοιχήματα στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, το φαβορί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης – άλλωστε, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δηλώσει θαυμαστής του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται συνήθως η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στον αγώνα απόκτησής του βρίσκονται και οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Μπάγερν Μονάχου.

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στις παραπάνω ομάδες, τέλος, είναι διαφορετικές, αλλά οι περισσότερες συμφωνούν ότι πολύ σύντομα ο Πογκμπά δε θα ανήκει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.