Ένα βήμα πριν τον αρραβώνα ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με τη William Hill

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στοιχήματος  William Hill, οι πιθανότητες να ζητήσει σύντομα σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του ο πρίγκιπας Harry είναι μεγάλες. Η εταιρεία του online στοιχήματος, βέβαια, δεν άλλαξε ρότα προς τα κουτσομπολιά, ωστόσο, έχει συμπεριλάβει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο στα ειδικά στοιχήματά της. Και, πριν μερικές ημέρες, μείωσε τις πιθανότητες στο μισό!

 

Αναλυτικότερα, η απόδοση που ανακοινώνει η William Hill για αρραβώνα ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την Cressida, μετά την ανακοίνωση του πρώτου ότι θα μετακομίσει στο Λονδίνο, έπεσε στο 1.00 και πλέον το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί το φαβορί των διασήμων για να δεσμευθεί μέσα στο 2014.

Η WilliamHill είναι  από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας,παρολαυτά προσφέρει στοιχήματα για την Σούπερ Λιγκ αλλά και την Φούτμπολ Λιγκ.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη