Μετακομίζει στο Γιβραλτάρ η Bet365

Τη μετακόμισή της στο Γιβραλτάρ ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Bet365, η οποία θα αποχωρήσει από τα γραφεία της στο Stoke-on-Trent της Αγγλίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πως θα μεταφέρουν τα γραφεία και το προσωπικό στο Γιβραλτάρ, ενώ παράλληλα θα παραμείνουν και ενεργά τμήματα στα γραφεία που διατηρεί. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξουν απολύσεις.

 

Με την ολοκλήρωση της μετακόμισης, η εταιρεία του online στοιχήματος θα λειτουργεί με κύρια άδεια από το Γιβραλτάρ (την οποία ήδη διαθέτει, από το 2007, για λογαριασμό του καζίνο της), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαρνηθεί τις υπόλοιπες ή ότι δε θα συνεχίσει να επιδιώκει την απόκτηση νέων.

Η Bet365 είναι μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες και ξεχωρίζει για την ποικιλία της σε αθλήματα και τις στοιχηματικές της αγορές.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.