Μεταφορά θέσεων εργασίας στο εξωτερικό ετοιμάζει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes Coral

H ιδιοκτήτρια εταιρεία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes Coral, GVC Holdings, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη μεταφορά περίπου 200 θέσεων εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα μειωμένα έσοδα που αποκομίζει από τη χώρα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως περίπου 200 θέσεις θα πρέπει να μεταφερθούν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να μειωθούν τα κόστη.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ladbroikes Coral οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα μειωμένα έσοδά της από τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού, τα οποία βρίσκονται στα επίγεια πρακτορεία της και πλέον δε δέχονται στοιχήματα άνω των 2 λιρών.

 

Τα σχέδια της Ladbrokes Coral για μεταφορά των θέσεων εργασίας

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, περίπου 200 θέσεις θα μεταφερθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό. Πρόκειται για θέσεις του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Ladbrokes Coral, οι οποίες θα μεταφερθούν πιθανότατα στο Γιβραλτάρ και στις Φιλιππίνες. Μόλις πραγματοποιηθεί η μεταφορά, μάλιστα, το υπάρχον τηλεφωνικό κέντρο της Ladbrokes Coral, που βρίσκεται στο Isle Of Man θα κλείσει.

Η μεταφορά δεν πρόκειται να επηρεάσει τους παίχτες του στοιχήματος που επιλέγουν τη Ladbrokes Coral, αλλά μόνο τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν το δίλημμα της παραίτησης ή της μετακόμισης.

Πολλοί, τέλος, ήλπιζαν ότι η Ladbrokes Coral δε θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει τη μεταφορά, καθώς, παρόλο που τα έσοδά της από το επίγειο στοίχημα μειώθηκαν, τα αντίστοιχα από το online αυξήθηκαν. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τις ιστοσελίδες της Ladbrokes Coral αυξήθηκαν κατά 5% μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι ξεκαθάρισαν ότι τα νέα έσοδα δεν επαρκούν για να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.