Στη Μάλτα η Sportingbet

Στη Μάλτα θα μεταφέρει το αδειοδοτικό της καθεστώς η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet, σύμφωνα με το υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικής Ανάπτυξης της χώρας. Η Sportingbet, η οποία έκλεισε τα γραφεία της στο Alderney, απ’ όπου διαθέτει και άδεια, σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα της στη Μάλτα και ξεκίνησε ήδη τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

 

Η Sportingbet δεν είναι η μόνη εταιρεία που ανακοίνωσε τη μεταφορά του αδειοδοτικού της καθεστώτος στη Μάλτα. Το αρμόδιο υπουργείο επιβεβαίωσε ανάλογες κινήσεις από τη Streamlogue Operations Ltd, καθώς και τις προθέσεις της Evolution Gaming (η οποία ήδη εδρεύει στη Μάλτα) να επεκταθεί περαιτέρω, ανοίγοντας νέα στούντιο live καζίνο στη χώρα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων,αθλημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.