Σημαντική τεχνολογική επένδυση ετοιμάζει η εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 δίνει μεγάλη βάση στην τεχνολογική της ανάπτυξη και ήδη στα γραφεία της εταιρείας ανά τον κόσμο εργάζονται δεκάδες τεχνικοί και ειδικοί της τεχνολογίας, οι οποίοι αναπτύσσουν υπάρχουσες και νέες τεχνολογίες, σε τομείς όπως το online στοίχημα, οι τεχνικές υπηρεσίες, το management και άλλοι. Όπως φαίνεται, όμως, η Bet365 σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια νέα και σημαντική επένδυση στον τομέα της τεχνολογίας, αφού ζητά περισσότερους από 80 ειδικούς και τεχνικούς για το συγκεκριμένο τμήμα της.

Αναλυτικότερα, η Bet365 αναζητά περισσότερους από 80 εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων στον τομέα της τεχνολογίας, προκειμένου να στελεχώσει τα γραφεία της στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, εκεί που εδρεύει το τμήμα τεχνολογίας της εταιρείας.

 

Τα σχέδια της Bet365 για την τεχνολογική της ανάπτυξη

Προς το παρόν, βέβαια, η Bet365 δεν έχει ανακοινώσει επίσημα για τι είδους επένδυση σκοπεύει να κάνει στον τομέα της τεχνολογίας. Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των νέων εργαζομένων θα απασχοληθεί στον τομέα MIS (Management Information Systems). Καθήκον των υπαλλήλων αυτών θα είναι να εκσυγχρονίσουν και να βελτιώσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα του συγκεκριμένου τομέα. Το εν λόγω τμήμα της Bet365, άλλωστε, είναι αρκετά καινούργιο, αφού ιδρύθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 2020.

Παράλληλα, απομένουν περίπου 50 ακόμα θέσεις, για τις οποίες η Bet365 δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία που βασίζεται στον τομέα της τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της online σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ανάγκες τεχνολογίας που προκύπτουν, σε υπάρχοντα, αλλά και νέα projects, μπορούν να είναι πολλές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.