Μεταφορά επιχειρήσεων στη Μάλτα εξετάζει η εταιρία στοιχήματος Bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, η στοιχηματική εταιρία Bet365 εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει μεγάλο κομμάτι των επιχειρήσεών της στη Μάλτα. Πρόκειται ουσιαστικά για το σύνολο των γραφείων που διατηρεί η Bet365 στο Γιβραλτάρ, τα οποία ενδεχομένως μεταφερθούν, προκειμένου να αποφευχθούν οι αρνητικές οικονομικές συνέπειες του Brexit.

Θυμίζουμε ότι, ενώ η Bet365 είναι αγγλική εταιρία και εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κομμάτι των online επιχειρήσεών της έχει ως έδρα το Γιβραλτάρ, ώστε να εξοικονομούνται φόροι. Ωστόσο, η προνομιακή μεταχείριση των στοιχηματικών εταιριών που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ θα φτάσει στο τέλος της, μετά το Brexit. Και για αυτό το λόγο η Bet365, όπως και άλλες εταιρίες στοιχήματος, αναζητούν εναλλακτικές.

 

Δυναμικό 1.000 υπαλλήλων στη Μάλτα;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας The Sunday Times της Μάλτας, η εταιρία στοιχημάτων Bet365 θα μεταφέρει τις online επιχειρήσεις της στη Μάλτα, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του Brexit. To δημοσίευμα αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι αναζητούν να αγοράσουν ένα μεγάλο συγκρότημα γραφείων στη Σλιέμα, όπου θα μεταφερθούν περίπου 1.000 υπάλληλοί της, που τώρα βρίσκονται στο Γιβραλτάρ.

Όπως είναι φυσικό, το δημοσίευμα στέκεται σε μεγάλο βαθμό στα οικονομικά οφέλη που θα φέρει αυτή η μεταφορά στην περιοχή της Σλιέμα και στην οικονομία της Μάλτας. Εκτός των επενδύσεων της ίδιας της στοιχηματικής εταιρίας, άλλωστε, οι ντόπιες επιχειρήσεις θα έχουν να προσβλέπουν στην ενσωμάτωση 1.000 καλοπληρωμένων υπαλλήλων μιας από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος στον κόσμο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Αυτό που απομένει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέλος, είναι να προχωρήσουν οι συνεννοήσεις της Bet365 με τις τοπικές Αρχές και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Brexit, προκειμένου να μεταφερθούν τα γραφεία της από το Γιβραλτάρ στη Μάλτα.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.