Υπηρεσία cash out της BetFair: Σπάει τα κοντέρ!

Πρόσφατα, η εταιρία στοιχήματος Betfair ανακοίνωσε σε ένα τυχερό μέλος της ότι ήταν ο εκατομμυριοστός παίχτης που χρησιμοποίησε την υπηρεσία cash out στην ιστοσελίδα της και τον αντέμειψε με το ποσό των 5.000 λιρών! Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους παίχτες του online στοιχήματος και αυτό γίνεται εμφανές και από το γεγονός ότι ήδη ένα εκατομμύριο από αυτούς την έχουν χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα της BetFair, στα σχεδόν τρία χρόνια ύπαρξής της.

 

Η υπηρεσία cash out στο στοίχημα έκανε το ντεμπούτο της στη BetFair την άνοιξη του 2011 και προοριζόταν για τους παίχτες εκείνους που δεν άντεχαν την αγωνία των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα. Τους έδινε, λοιπόν, τη δυνατότητα να εισπράξουν μειωμένα κέρδη, πριν λήξει ο αγώνας, ώστε να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις στα τελευταία λεπτά του. Πώς ακριβώς λειτουργεί, όμως, το cash out;

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε αρκετές στοιχηματικές αγορές της BetFair. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δει κάποιος παίχτης το κίτρινο κουμπί του cash out δίπλα σε ένα σημείο είναι να υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στη συγκεκριμένη αγορά – κοινώς να είναι δημοφιλής και να δέχεται πολλά στοιχήματα. Αφού, λοιπόν, ο παίχτης διαπιστώσει ότι η συγκεκριμένη αγορά προσφέρει τη δυνατότητα cash out, μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημά του.

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το κίτρινο κουμπί θα βρίσκεται δίπλα στο στοίχημα που έχει καταθέσει. Ο παίχτης μπορεί να το πατήσει πριν λήξει ο αγώνας, αν πιστεύει ότι η πρόβλεψή του πρόκειται να διαψευσθεί σύντομα. Τη στιγμή εκείνη θα δει τα κέρδη που μπορεί να εξασφαλίσει μέσω της υπηρεσίας αυτής. Τα εν λόγω κέρδη είναι, φυσικά, μειωμένα, σε σύγκριση με εκείνα που θα του εξασφάλιζε μια σωστή πρόβλεψη στο τέλος του αγώνα. Οι αποδόσεις που ισχύουν εκείνη τη στιγμή, άλλωστε, προέρχονται από το live στοίχημα. Αλλάζουν συνεχώς, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και, μειώνονται όσο το ενδεχόμενο της σωστής πρόβλεψης απομακρύνεται.

 

Έτσι, περισσότερο από ένα εκατομμύριο μέλη της Betfair κατάφεραν να εξασφαλίσουν έστω μειωμένα κέρδη, σε ένα στοίχημα που ενδεχομένως δε θα τους απέφερε τίποτε απολύτως. Και ο τυχερός εκατομμυριοστός παίχτης που χρησιμοποίησε το cash out κέρδισε επιπλέον 5.000 λίρες.

Η Betfair ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα θεωρείται από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο,στην Ελλάδα προς το παρόν δεν διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.