Υπό νέα εταιρεία λειτουργεί στην Ελλάδα η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 λειτουργεί εδώ και χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα και διαχειρίζεται από την εταιρεία B2B Gaming Services, η οποία εδρεύει στη Μάλτα και έχει αποκτήσει μία από τις άδειες λειτουργίας στη χώρας μας. Όπως ενημερώνουν, όμως, οι υπεύθυνοι τα μέλη της ιστοσελίδας, η Bet365 λειτουργεί πλέον υπό τη διαχείριση μιας νέας εταιρείας.

Αναλυτικότερα, η Bet365 διαχειρίζεται πλέον από την εταιρεία στοιχήματος Lucky Stream Limited στην Ελλάδα. Η αλλαγή αυτή τέθηκε σε ισχύ από τις 6 Δεκεμβρίου και, ενώ αλλάζει τα διαδικαστικά λειτουργίας της στοιχηματικής ιστοσελίδας, δεν πρόκειται να επηρεάσει στο παραμικρό τους παίχτες.

 

Το νέο καθεστώς λειτουργίας της Bet365

Η Bet365 διαχειρίζεται πλέον από την Lucky Stream Limited, μία ακόμη από τις εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει επίσης στη Μάλτα και διατηρεί μία από τις προσωρινές άδειες λειτουργίας στην Ελλάδα.

 

Καμία αλλαγή για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο διαχειριστικό καθεστώς της εταιρείας στοιχημάτων Bet365, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της δεν πρόκειται να επηρεαστούν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι, άλλωστε, οι λογαριασμοί τους δεν πρόκειται να επηρεαστούν στο ελάχιστο: τα χρήματά τους θα παραμείνουν ως έχουν, ενώ τα ανοιχτά στοιχήματά τους και οι εκκρεμείς προσφορές που δικαιούνται θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συμφωνήσουν με τους νέους όρους λειτουργίας της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Ούτε αυτοί έχουν αλλάξει ουσιαστικά και η Bet365 θα συνεχίσει να προσφέρει τις ίδιες κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη της. Συμφωνώντας με τους όρους και τις προϋποθέσεις, την επόμενη φορά που θα συνδεθούν στον λογαριασμό τους, οι παίχτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της Bet365, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή.

Όσοι, τέλος, δε θέλουν να συνεχίσουν να διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να ζητήσουν κλείσιμο του λογαριασμού τους και ανάληψη των χρημάτων τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.