Τη μεταφορά της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προχωρήσει η Playtech

Η Playtech είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού για ιστοσελίδες online στοιχήματος και online και live καζίνο και συνεργάζεται με δεκάδες παρόχους τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το λογισμικό της λειτουργούν νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο… σχεδόν εδρεύει η Playtech, αφού βρίσκεται στην ανεξάρτητη διοικητική περιφέρεια του Isle Of Man.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, όμως, πρότειναν πριν μερικές εβδομάδες στους μετόχους την μεταφορά της έδρας της Playtech από το Isle Of Man στο Ηνωμένο Βασίλειο και, όπως φαίνεται, η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί, αφού έλαβε την έγκριση των μετόχων.

 

Ετοιμάζεται για μεταφορά της έδρας της η Playtech

Πριν μερικές ημέρες, οι μέτοχοι της Playtech ψήφισαν υπέρ της μεταφοράς της έδρας από το Isle Of Man στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, το 92,2% των μετόχων τάχθηκε υπέρ της μεταφοράς, η οποία θα απλοποιήσει σημαντικά τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας της εταιρείας. Συγκεκριμένα, θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις συνελεύσεις των στελεχών, καθώς και άλλες τυπικές λειτουργίες.

Η μεταφορά της έδρας της Playtech, τέλος, θα ξεκινήσει σύντομα και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021. Και, μπορεί η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού να χάσει την ευκαιρία των μειωμένων φορολογικών υποχρεώσεων που προσφέρει το Isle Of Man, αλλά θα κερδίσει στον τομέα των διαδικασιών που επιτρέπουν την ευκολότερη λειτουργία της.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.