Συνεργασία Unibet-FIFA για την προστασία του ποδοσφαίρου

Η εταιρία στοιχήματος Unibet προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την EWS (Early Warning System), τη θυγατρική της FIFA που φροντίζει για την προστασία του ποδοσφαίρου, εντοπίζοντας ύποπτες συμπεριφορές και στημένους αγώνες. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Unibet θα συμβάλλει στην οχύρωση του ποδοσφαίρου και του στοιχήματος.

 

Η Unibet, ως νέα συνεργάτης της ΕWS, θα ανταλλάσσει πληροφορίες με τον φορέα και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της FIFA να βελτιώσει τα μέτρα πρόληψης στημένων αγώνων.

 

Ο Eric Konings, υπεύθυνος του τομέα νομιμότητας στοιχήματος της Unibet, δήλωσε σχετικά με τη νέα συμφωνία: “Πιστεύουμε ακράδαντα πως η συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι το κλειδί για να εξαλείψουμε το πρόβλημα, επομένως, είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη FIFA σε αυτή τη μάχη. Λειτουργούμε με τη φιλοσοφία ‘βλέπεις κάτι, λες κάτι’ και η συνεργασία μας επιτρέπει να ενημερώνουμε άμεσα τη FIFA, σε περίπτωση που έχουμε ενδείξεις παρανομίας. Αυτή η κίνηση ενισχύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε τον αθλητισμό και την ηλεκτρονική πλατφόρμα μας, καθαρά από εγκληματικές ενέργειες”.

 

H Unibet είναι σουηδικής καταγωγής και εντάσσεται μέσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη βραβευμένη κιόλας τρεις φορές ως η καλύτερη στοιχηματική της χρονιάς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.