Μέσω Bwin τα στατιστικά του ιρλανδικού πρωταθλήματος

Η Trackchamp, η εταιρεία που δημιούργησαν από κοινού η στοιχηματική εταιρία bwin.party και η Chyronhego, θα είναι η επίσημη συνεργάτης του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος  της Βόρειας Ιρλανδίας, στον τομέα των στατιστικών. Μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Trackchamp θα παρέχει όλα τα απαραίτητα στατιστικά και τις αναγκαίες πληροφορίες στους υπεύθυνους του πρωταθλήματος Danske Bank Premiership, από την έναρξη της νέας σεζόν. Ανάμεσα στα στοιχεία αυτά θα συμπεριλαμβάνονται η ταχύτητα των παιχτών, η κατοχή της μπάλας, οι αποστάσεις που διανύθηκαν και άλλα. Η Trackchamp, τέλος, θα προσφέρει κι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στις ομάδες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το TCoach, το οποίο περιέχει χιλιάδες στατιστικά και χρησιμεύει στους προπονητές που θέλουν να αναλύσουν τις επιδόσεις των ομάδων τους.

Την  Bwin την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες η ποικιλία της σε αθλήματα τα οποία ξεπερνούν τα 30.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.